Koupelna patří k neodmyslitelným prvkům našeho bytu nebo rodinného domu, dnes existuje na trhu mnoho možností jak si pobyt v koupelně velmi zpříjemnit. Najdeme spousty věcí a doplňků které nám poslouží buďto k relaxaci nebo zvýší praktičnost celé koupelny. Jeden z nejlepších relaxačních prostředků je výřivka. Vyřívé vany dnes už nejsou pouze záležitosti veřejných bazénu a relaxačních center, tento velmi luxusní prožitek lze zprostředkovat poměrně jednoduše i doma. Výřivky se liší hlavně kapacitou osob. S kapacitou však souvisí i potřebný prostor. Dále pak se výřivky třídí dle provedení a doplňků. V luxusních vířívkách třeba najdeme hudební přehrávač nebo televizi.

Dalším dobrým doplňkem je moderní sprchový kout. Takový kout umí perfektně využít prostor a nabídne řadu zajímavých doplňků. Mezi zajímavé doplňky se řadí třeba sedátko, chromované držáky na šampóny a nebo například masážní trysky. Před výběrem sprchového koutu bychom měli místo v koupelně pořádně proměřit, musíme počítat i s prostor kudy budeme vstupovat. Až teprve s přesnými rozměry můžeme přistoupit k samotnému výběru. Na tuzemském trhu prakticky nenajdeme malého prodejce. Většina prodejů tak proudí přes velké obchodní domy kde je velký výběr samozřejmostí.

Praktickým doplňkem jsou jistě i tzv. zrcadlové skříňky, které nahrazují zrcadlo. Jsou to vlastně koupelnové skříňky, které však na povrchu dvířek mají zrcadlo. Skříňky se umísťují do výšky jako normální zrcadlo a dokážou velmi chytře využít prostor, existují dokonce i rohové skříňky, ty však u nás jen tak lehce nenajdeme. Samozřejmostí je i možnost výroby takové skříňky na zakázku u truhláře. Skříňky najdeme v mnoha velikostech, jako materiál se většinou používá dřevo. Můžeme je hledat ve většině koupelnových studiích a velkoobchodech s nábytkem nebo domácími potřebami.